Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

Είναι πρόκληση 2

Είχα γράψει παλαιότερα για του Ελληνάρες που αφήνουν όπου βρουν το αυτοκίνητο τους.
Περίμενα ότι κάτι θα άλλαζε όταν ο Δήμος με έντυπα μας ενημέρωσε ότι στο εξής θα πρέπει να σεβόμαστε τις πινακίδες, να μην παρκάρουμε σε πεζοδρόμια κλπ.

Δεν έγινε όμως τίποτα. Ή τουλάχιστον όσο θα έπρεπε, ειδικά σε μερικές ακραίες περιπτώσεις που συχνά συναντάμε. Εξαντλούμε την αυστηρότητα πολλές φορές σε μια απλή παράνομη στάθμευση ή ακόμα και στάση...

Οπως αυτή του "κυρίου" που σχεδόν μόνιμα (όπως και σήμερα γύρω στις 11 το βράδυ) αφήνει το τζιπ του πάνω στο πεζοδρόμιο στην πλατεία Αγιου Νικολάου, κλείνοντας την ράμπα για τα ΑΜΕΑ και ενώ υπάρχει χώρος να το παρκάρει κανονικά.

Σιγά μην βρεθεί κανείς να του κόψει κλήση και τον στεναχωρήσουμε, αρχίσει το πότο (μπορεί να γίνει και αλκοολικός), παραβιάσει και άλλο τον Κ.Ο.Κ. οδηγώντας μεθυσμένος, του αφαιρεθεί το δίπλωμα και τέλος μπορεί να χρειαστεί και ψυχίατρο να το θεραπεύσει από τα προβλήματα που θα του δημιουργηθούν. Ολα αυτά υποθετικά...

ΥΓ: Ζητώ συγνώμη από τους συνεπείς οδηγούς, αν τους σκανδαλίζω με τα γραφόμενα μου και τους εξωθώ σε κολάσιμες (από τον Κ.Ο.Κ.) πράξεις!