Σάββατο 24 Μαΐου 2008

Το "όχημα" τσούλησε

Τελικά πήγε η "οικολογική ομάδα" να καθαρίσει τον χώρο μπροστά στον ΟΤΕ. Μαζεύτηκαν απ' ότι μου είπαν γύρω στα 10 άτομα όλα μαζί, μεταξύ των οποίων και εργάτες καθαριότητας.

Εμαθα ότι υπήρχε συνεννόηση του Δήμου με το ιδιωτικό συνεργείο καθαριότητας και την αρχαιολογική υπηρεσία, προκειμένου να γίνει ο καθαρισμός.

Τελικά το θέμα ανέλαβε η "οικολογική ομάδα", χωρίς μάλλον την παρουσία του αναγκαίου σε τέτοιες περιπτώσεις υπαλλήλου της αρχαιολογικής υπηρεσίας, γιατί ήταν Σάββατο και τους είχαν ενημερώσει ότι θα ήταν πολύ δύσκολο.

Να επαναλάβω ότι υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα (από οικολογική πλευρά, για να μην παρεξηγούμαι), ένα από τα οποία θα το ανεβάσω αύριο. Γιατί, το να διυλίζουμε τον κώνωπα και να καταπίνουμε την κάμηλο, δεν πείθει.

Το "όχημα" τσούλησε και θα είναι το ανεπίσημο χέρι του Δημάρχου. Σε κάποιες περιπτώσεις εκτός των άλλων θα βγάζουν για λογαριασμό του τον καβρό από την τρύπα. Να... ξέρετε... υπάρχει και η "οικολογική ομάδα"...
Από την μια θα "στηρίζουμε" τον τουρισμό και από την άλλη θα τα βάζουμε για παράδειγμα με τους επιχειρηματίες της Ελούντας και της ευρύτερης περιοχής.

Πιστεύω ότι
το "παιχνίδι" πρέπει να είναι καθαρό και πάνω στο τραπέζι. Τα υπόλοιπα, θα έχουν σαν αποτέλεσμα να βλάψουν τον τόπο.