Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Παλαίμαχοι ΑΟΑΝ-ΠΑΟ

Στο εθνικό στάδιο Αγίου Νικολάου βρέθηκα σήμερα προκειμένου να παρακολουθήσω τον αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων ΑΟΑΝ - Παναθηναϊκού.

Aξια συγχαρητηρίων η πρωτοβουλία, από τη στιγμή μάλιστα που είχε σαν στόχο να διαθέσει τα έσοδα για ενίσχυση της Παιδόπολης Νεαπόλεως.

Ο αγώνας πολύ καλός και τον παρακολούθησε αρκετός κόσμος κάθε ηλικίας.

Μελανό σημείο μια ομάδα φανατικών οπαδών του Παναθηναϊκού, που έβριζαν τον πρόεδρο τους και όχι μόνο. Προσωπικά δεν έχω καμία απολύτως σχέση με ομάδες, οπότε δεν έχω και κανένα λόγο υπερβολής, όπως και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να γράψω τα ανάλογα για οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Με ενόχλησε έντονα να ακούγονται υβριστικά συνθήματα από τη στιγμή που υπήρχαν ακόμα και πολύ μικρά παιδιά στον χώρο. Είναι εντελώς απαράδεκτο να πηγαίνεις να παρακολουθήσεις ένα γεγονός και μάλιστα φιλανθρωπικό και να χαλάνε το κλίμα τέτοια ακραία στοιχεία.

Πιστεύω ότι καμία ομάδα δεν χρειάζεται τέτοιους οπαδούς. Διώχνουν πολύ περισσότερους από το γήπεδο παρά φέρνουν. Ολες οι ομάδες θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρουν πραγματικές πρωτοβουλίες για το θέμα ώστε να εκλείψουν αυτές οι ακραίες συμπεριφορές.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Bazeloi lagoi fapa kai xero pswmi ..

O AGIOS NIKOLAOS EINAI KOKKINOS KAI MONO !!

Michalis Vasilakis είπε...

Ελπίζω να μην ποδοσφαιροποιήσουμε το ιστολόγιο και να μην ξεφύγουμε.