Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Μπείτε στον ΜΠΛΕ ΚΥΚΛΟ

Ένα χρόνο μετά την καθιέρωση της κάρτας μέλους του ενυδρείου Cretaquarium - θαλασσόκοσμος της Kαρτ@quarium, πολλοί νέοι φίλοι έγιναν συνοδοιπόροι στο μαγικό ταξίδι μέσα στο κόσμο του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Σε πρώτη φάση επανασχεδιάστηκε η κάρτα μέλους και καθιερώνοντας νέα, ποιο φρέσκα σχέδια στην μπροστά όψη, ενώ στην πίσω όψη δέκα (10) μικροί - μεγάλοι πρωταγωνιστές κάνουν τις νέες Kαρτ@quarium συλλεκτικές. Για τον λόγο αυτό σχεδιάστηκε μια εύχρηστη θήκη η οποία και βοηθά να προφυλάσσεστε τις Kαρτ@quarium σας.

Ταυτόχρονα κρατήθηκε σταθερή η τιμή της Kαρτ@quarium η οποία παρέμεινε στα 16€ για την πρώτη κάρτα της οικογένειας και 6€ για κάθε επιπλέον κάρτα στην ίδια οικογένεια.

Στο ενυδρείο Cretaquarium - θαλασσόκοσμος ήδη υπάρχουν τα πρώτα εκπαιδευτικά προγράμματα. Οι μικροί φίλοι που είναι κάτοχοι Kαρτ@quarium σε ισχύ, δεν επιβαρύνονται καθόλου οικονομικά κατά την συμμετοχή τους σε αυτά, ενώ φυσικά έχουν όπως όλα τα μέλη έκπτωση για τις αγορές τους από το κατάστημα αναμνηστικών δώρων που υπάρχει στο ενυδρείο.

Σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμα και τα ειδικά αυτοκόλλητα αυτοκίνητου του Cretaquarium - θαλασσόκοσμος τα οποία θα μπορείτε να παραλάβετε από το ενυδρείο χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Αυτά τα αυτοκόλλητα ταυτόχρονα δηλώνουν ότι σαν μέλος του ενυδρείου ανήκετε και στον ΜΠΛΕ ΚΥΚΛΟ του.

ΜΠΛΕ ΚΥΚΛΟΣ είναι όλο το σύνολο των φίλων, μελών, επαγγελματικών ομάδων, επιχειρήσεων που με κέντρο το Cretaquarium - θαλασσόκοσμος με τις ενέργειες τους και την στήριξη τους το βοηθάνε στο καθημερινό του έργο.

Η ιστοσελίδα (www.cretaquarium.gr) αυτή τη στιγμή επανασχεδιάζεται και αναμένεται στο αμέσως επόμενο διάστημα να προσφέρει μια ποίο ολοκληρωμένη ματιά για το ενυδρείο. Μέσα στην νέα ιστοσελίδα θα ενταχθούν και κάποιες ιδιαίτερες υπηρεσίες που θα είναι αποκλειστικά και μόνον για τα μέλη.