Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

Τι γίνεται στην Μαρίνα Αγίου Νικολάου;

Για πολύ καιρό παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στη ΔΕΠΑΜΑΝ. Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά. Αντί να κοιτάξουν πως να προωθήσουν τα συμφέροντα της, έχουν αποδυθεί σε ένα αγώνα εναντίων μη αρεστών. Με κάθε μέσο, χωρίς ηθικούς φραγμούς επιδίδονται σε διώξεις.

Πληροφορήθηκα ότι υπάλληλος της Μαρίνας οδηγήθηκε σε παραίτηση. Ενα χρόνο και κάτι μετά την αλλαγή της δημοτικής αρχής και αφού είχε γίνει θύμα ενός ανηλεούς κυνηγητού, δεν άντεξε πλέον.

Ο Δήμαρχος κ. Κουνενάκης σε ρόλο παρατηρητή ανέχεται, αν όχι υποκινεί αυτές τις ενέργειες. Με εμπάθεια, ψέματα, ανακρίβειες, έμμεσες και άμεσες απειλές, σε ένα καθεστώς ασυδοσίας και συγκάλυψης, δηλώνουν (!) ότι άλλαξαν τα κακώς κείμενα. Παρουσιάζουν μια πλαστή εικόνα και πιστεύουν ότι θα συνεχίσουν να εξαπατούν τους πολίτες για την πραγματικότητα.

Ακόμα και ο δήθεν απ' ότι αποδεικνύεται "νομικός σύμβουλος" με τα ψεύδη και τις συκοφαντίες του συμβάλει σε αυτή την κατάσταση. Παραπλανεί ακόμα και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Για να μην μιλήσουμε για την "γενική διευθύντρια", που κινείται και αυτή στο ίδιο κλίμα.

Εμαθα μόνο λίγα γεγονότα για το τι συμβαίνει στη μαρίνα, αλλά και την συμπεριφορά των διοικούντων. Και να θέλει κανείς να κρατήσει την ψυχραιμία του δεν μπορεί. Απορώ πως άντεξε ο συγκεκριμένος υπάλληλος τόσο καιρό. Απορώ ακόμα, πως νομιμοποιούνται να παραδίδουν μερικοί σήμερα μαθήματα ηθικής.

Σε ποια εποχή νομίζουν μερικοί(ες) ότι ζουν να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο; Ας ξυπνήσουν επιτέλους. Με τέτοιες μεθόδους δεν πλασάρονται νέοι και επίδοξοι διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου...

Βέβαιο είναι ότι τη μέγιστη ευθύνη φέρει ο ίδιος ο Δήμαρχος. Χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει ότι έχουν ξεπεραστεί τα όρια, κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Λυπάμαι πραγματικά για το κατάντημα του. Καθημερινά αποδεικνύεται ανάξιος της εμπιστοσύνης των πολιτών.